Under veckan som har gått så har det kollats flitigt på olika väderappar. Vädret har skiftat från spöregn, kraftig vind, åska och till helt okej.

Facit! Mer än helt okej. Sol och värme har vi fått. Ja ja, lite regn kom det på torsdagskvällen. Och som rubriken säger så blev det även lite dramatik med åska och dunder på lördagskvällen. Men den mesta vakna tiden så sken faktiskt solen på oss!

Som sig bör en midsommar helg så har det ätits sill och potäter med tillhörande svala drycker. I lagom mängd förstås. Även grillen har fått gått varm den helg. Höjdpunkten var den viltfångade laxen. Som lades på en blötlagd askplanka och där efter på grillen.

Sista kvällen avslutades med fiske från bryggan med gott resultat. Sex stycken fina makrillar.

Bilden är tagen från lördagens båttur. Har precis lämnat Gluppö-bassängen.